Bedriftsrace, Kick Off eller Teambuilding

Få de ansatte opp av sofaen og ut i naturen! Etter et år med hjemmekontor for mange, er det viktig å få teamet samkjørte og engasjerte igjen. T2D Bedriftsrace vil gi de en morsom, teambyggende opplevelse full av underholdene utfordringer. Her er det plass for alle typer ansatte og konkurranseformen tilpasses det bedriften ønsker å oppnå.

Få de ansatte opp av sofaen og ut i naturen!

Racet foregår på mobilen (smarttelefon) via Cpt. Black Bill programvare. Verktøyet muliggjør at deltagerne logger all aktivitet og taster inn svarkodene på mobilen. Der finner de også kart og beskrivelse av postene samt oppdatert scoreboard. Bedriften kan selv velge om det skal være felles start- og målområde, eller at deltakerlagene kan starte fra hvor som helst. Det styrer programvaren. Konkurransen åpnes og lukkes på gitt klokkeslett uansett. Postene har varierende poeng og vanskelighetsgrad fra kodeposter, quizoppgaver og aktivitetsoppgaver som slakkline, klatring, padling etc.

Dette vil vi gjøre flere ganger! Profesjonelt, morsomt og inspirerende! De ansatte var superfornøyde.

Hvordan lager vi en spennende og skikkelig gøy dag for dine kollegaer?

Vi lager det du vil ha!  Sammen finner vi ut av område, aktiviteter og antall poster. Flere har laget quizoppgavene sine selv, det er gøy for ansatte å få spørsmål om egen bedrift. Flest poeng er vinner,  men vi kan legge inn mange varianter av premiering. Å samles rundt en bålpanne for lunsj eller som avslutning, rammer inn dagen perfekt for et heldagsarrangement. Racene er satt opp som 2 timers race, men kan utvides om ønskelig. 

Send en forespørsel