Fefor påskerace 2023

Unikt og spennende - en opplevelse for alle!

Dato for 2023 kommer

Et påske- race i praktfulle omgivelser.

Unikt og spennende – en opplevelse for alle!

Fefor påskerace er en morsom og aktiv konkurranse hvor en skal finne poster i området rundt Fefor Høifjellshotell. Kart og poster vises på din smarttelefon. Postene har varierende poeng- og vanskelighetsgrad, fra enkle quiz-oppgaver til aktivitets oppgaver som klatring, is-fiske, pil og bue skyting samt mye mye mer. Poster som krever spesielt utstyr eller sikkerhet er bemannet, og nødvendig utstyr finnes på posten. Hvert lag består av to personer.

Dere finner selv på et lagnavn som også vil være med på et scoreboard slik at dere kan følge med på deres plass underveis.

På fire timer skal laget løse så mange utfordringer de klarer av 50 poster i området rundt Fefor Høifjellshotell – gjør oppgaven, tast inn koden og finn neste post.

Når starten går, åpnes kart og poster automatisk på nettsiden opplevfefor.app på din mobiltelefon. Laget bestemmer selv rekkefølge og hvilke poster de vil ta. Få rekker å komme innom alle postene. En god strategi på rekkefølge og hvilke poster laget skal ta er en viktig del av konkurransen. Fysiske kart er tilgjengelig på bemannende poster.

Time2discover​

+47 938 28 704
opplev@time2discover.no
Time2Discover
Rosenholmveien 25
1414 Trollåsen

Opplevelsene i bilder

Kommende aktiviteter

Opplev Skeikampen

30. juli 2022

Fefor påskerace 2023

Dato for 2023 kommer

Opplev Oslo 2023

Dato for 2023 kommer snart.