Om Time2Discover

En dyktig og modig programmerer. En kreativ ringrev fra reiselivet. Et supersprekt arbeidsjern av en prosjektleder, samt en strukturert logistiker med bein i nesa utgjorde starten på T2D.

Vi droppet privatliv, barn og venner og jobbet døgnet rundt for å få på plass vårt første store prosjekt: OPPLEV OSLO 2020. I samarbeid med Maxpulse avholdt vi et race med over 100 poster plassert rundt omkring i Oslo med 235 deltagere. Arrangementet var vellykket og vi fikk mange gode ord fra våre deltagere. I ettertid har vi avholdt Opplev Oslo 2021/2022, Opplev Skeikampen og Opplev Fefor. Vi har også utviklet flere produkter, alle basert på konkurranseverktøyet Captain Black Bill. Vi har holdt flere bedriftskonkurranser, for blant annet Expertreiser AS, Statnett, DSS og et forrykende race for Bravida på Oscarsborg.

Vår identitet

Vår egenutviklede teknologi gir unike opplevelser, gjennom et spillunivers som foregår i den virkelige
verden med ekte mennesker og premier. Vi inkluderer alle mennesker og gir de opplevelser og utfordringer som bidrar til økt fysisk aktivitet, bedre psykisk helse og passion for naturen. Med vår
teknologi ønsker vi å pirre nysgjerrigheten, overraske og utfordre det virkelige og det virtuelle.

Ekte.

Vi tilbyr ekte opplevelser, i ekte natur med ekte premier. Vi har også ekte lidenskap og engasjement for å skape de beste opplevelsene for folk i den virkelige verden.

Inkluderende.

Vår teknologi er tilgjengelig for alle – uansett
forutsetninger. Teknologien skal ikke bare engasjere, men også skape muligheter. Muligheter til å bli en del av et felleskap, nye bekjentskap og utvide horisonten for nye steder.

Nysgjerrig.

Nysgjerrighet er en stor del av vårt DNA. Vi digger å utforske nye løsninger som er med på å revolusjonerer verden. Med vår teknologi ønsker vi å pirre nysgjerrigheten, overraske og utfordre det virkelige og det virtuelle.

Hils på laget

Felles for oss alle er gleden av å være ute i naturen, enten på tur med telt og bål, med kajakk, ski eller klatrende i et fjell.

Ann Magrit har jobbet med prosjektledelse og logistikk siden 1993. Hun har vært prosjektleder for store og mellomstore arrangementer og trives absolutt best ute. Er problemløser og setter struktur og orden høyt. På fritiden finner vi henne i klatreveggen, i kajakken eller på skitur over Vidda.

Team t2d

Ann Magrit Monhof

Daglig Leder

Siv Anne har jobbet i reise- og eventbransjen siden 2004, en stor del av tiden med treningscamper med forskjellig innhold og varighet. Hun er en ”logistiker” og elsker utfordringer.

Team t2d

Siv Anne Balslev

Senior Prosjektleder

Bjørn har 20 års erfaring som programmerer og har vært innom en rekke utviklingsprosjekter. Kasseløsning for Nordea, revisjonsverktøy for Riksrevisjonen, integrasjon av regnskapssystemer og en rekke netthandelsløsninger. Bjørn er ekspert på blokkjeder. På fritiden er Bjørn styreleder i Kolsås Klatreklubb og jobber som klatreinstruktør.

Team t2d

Bjørn Omsland

CTO

Jørn har alltid drevet med opplevelser og arrangementer. Han brenner for å lage morsomme arrangement, hvor folk kommer seg ut og opplever nye ting og tøyer sine egne grenser. Jørn sitter på et unikt nettverk innen reiseliv og har tidligere jobbet som etableringsveileder for oppstartsbedrifter.

Team t2d

Jørn Balslev

Forretningsutvikler

Bent Ola har ved siden av sin vanlige jobb, jobbet som reiseleder for Maxpulse på diverse sportsarrangementer siden 2015. Det viktigste for han er at alle skal få en god opplevelse. På fritiden finnes du han ut på tur enten på ski, sykkel eller beina.

Fefor2022_011317

Bent Ola Dambråten

Konsulent

Kommende aktiviteter

Fefor påskerace 2024

Fredag 29. mars 2024

Opplev Oslo 2024

Lørdag 8. juni 2024

Opplev Skeikampen 2024

Lørdag 27. juli 2024 kl. 11.00-15.00