Skip to main content

Om oss

En dyktig og modig programmerer, en kreativ ringrev fra reiselivet, et supersprekt arbeidsjern av en prosjektleder, samt en strukturert logistiker med bein i nesa og koronapandemi med tilhørende permitteringer og oppsigelser, utgjorde starten på T2D.

Felles for oss alle er gleden av å være ute i naturen, enten på tur med telt og bål, med kajakk, ski eller klatrende i et fjell.

Bjørn, vår dyktige programmerer, har jobbet med ideen og et software for skattejakt ute helt siden 2013. Da Jørn kom inn med forslag og drømmer om et Multisportrace begynte ballen å rulle. For å realisere drømmer og ideer kom Siv og Ann Magrit inn i begynnelsen av mai 2020.

Vi droppet privatliv, barn og venner og jobbet døgnet rundt for å få på plass vårt første store prosjekt; OPPLEV OSLO 2020. I samarbeid med Maxpulse avholdt vi et race med over 100 poster plassert rundt omkring i Oslo med 235 deltagere. Arrangementet var vellykket og vi fikk mange gode ord fra våre deltagere.

I ettertid har vi avholdt Opplev Oslo 2021 og utviklet flere produkter, alle basert på konkurranseverktøyet Captain Black Bill. Vi har holdt bedriftkonkurranser for både Expertreiser AS, Statnett og lagt opp et race for Fremtind Forsikring.

 

Fulltekstsøk